Onregelmatige menstruaties en spotting, Opvliegers, Perimenopauze, Postmenopauze, Supplementen, Voeding, Wasbare inlegkruisjes en maandverband

Natuurlijk door de Overgang, en… het veranderende Vrouw-Zijn

natuurlijke overgang

Dit is voor vele vrouwen een ingrijpende levensfase, waarin een hoop lichamelijke veranderingen optreden.

Inmiddels weet ik dat dat echt zo is, omdat ik zelf ook minder overgangsklachten ervaar na een aantal jaren. Met behulp van een gezonde leefstijl, de juiste supplementen, acceptatie van de veranderingen en een positieve instelling kom je echt een heel eind !

Een aantal kennisjes van mij en ik zelf ook, hebben een goed werkzaam supplementenpakketje ontdekt, dat aangenaam werkt bij verschillende overgangsklachten zoals opvliegers, stemmingswisselingen en nachtzweten. Deze klachten zijn echt verminderd hiermee.

Lees bijgaand eerdergenoemde blog volledig via de link.

Heel fijn voor vaginale droogheid. Ook zeker aan te raden.

Een paar maanden geleden waren we op vakantie in Zeeland, waar we heerlijk langs het strand hebben gewandeld en hebben gefietst door het uitgestrekte duinlandschap. Ik ben al lang gefascineerd door alles wat daar groeit en bloeit, zo anders dan de vegetatie die ik ken uit het Limburgse. De duindoornbes oefent, al sinds ik in […]

Related Posts